Over ons

Team

Het Team

Bij CloudSeven staan we graag met ons hele team voor je klaar om jou het ultieme relaxmoment te verzorgen waar je zo aan toe bent. Graag stellen we onszelf even aan je voor:

Claudia
Claudia

Eigenaresse

Claudia is CloudSeven gestart op 7 juni 2019. Haar doel? Iedereen het gevoel geven dat ze in de seventh heaven zijn! Ontspanning staat bij Claudia hoog in het vaandel.

Saskia
Saskia

Schoonheidsspecialiste, masseuse en icoone goeroe

Saskia is een echte huidspecialiste. Ze kan je alles vertellen over icoone, bindweefsel en de huid. Ze adviseert je hier dan ook over met veel passie en enthousiasme!

Stefanie
Stefanie

Nagelstyliste

Stefanie is nagelstyliste bij CloudSeven en zorgt ervoor dat jouw nagels weer gelakt onze studio verlaten. Ze is gespecialiseerd in het zetten van buildergel, lakt je nagels met gellak in elke gewenste kleur, maar geeft ook ongekende spa-manicures.

Demi
Demi

Nagelstyliste en pedicure

Demi verzorgt jouw nagels tot in de puntjes, zodat jij weer geheel in stijl door het leven kan. Elke kleur is mogelijk, Demi geeft je graag een passend advies.

Kelly
Kelly

Nagelstyliste

Ook Kelly is een van onze nagelstylisten. Haar specialiteit ligt bij het zetten van gellak, maar daarnaast geeft ze ook manicures.

@cloudsevenstudio

Volg ons op Instagram
Historie

Onze Historie

Als eigenaresse van CloudSeven verwelkomt Claudia je altijd vriendelijk vanaf het moment dat je de studio in stapt. Op een rustige manier neemt ze je wensen en je persoonlijke profiel door en maakt hierop samen met jou een passend programma voor een optimaal resultaat. Dit kan variëren van een enkele floatsessie of massage, tot een compleet combiprogramma waarbij jouw doelen centraal staan.

Reserveren

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gastvrije en positieve collega’s die een aanvulling zouden kunnen zijn op ons team, waardoor de relaxbeleving van onze gasten nóg prettiger wordt. Herken jij jezelf hierin en denk jij dat je een unieke bijdrage kunt leveren?

Ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste relaxtips en droomaanbiedingen van CloudSeven

    reserveer mijn relaxmoment
    Koop cadeaubon