Retourneren & klachten

Onze gegevens

Cloudseven
T.a.v.: Retourafhandeling
Helvoirtseweg 130
5263 EH  Vught
Nederland

Kantoor klantenservice: 073 – 8509446

Bereikbaarheid:
di t/m do 09.00 – 21.00 uur
vrij + zat 09.00 – 18.00 uur

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd aangekomen, wat nu?

Bij Cloudseven worden de bestellingen altijd met de grootste zorg ingepakt. Toch kan het altijd voorkomen dat een product beschadigd is aangekomen of dat er iets mist. Wanneer dit het geval is adviseren we u contact op te nemen met de klantenservice, dan wordt er altijd gezorgd voor een passende oplossing!

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van producten

Binnen een termijn van 30 dagen is het mogelijk om producten te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als Cloudseven hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt. Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat Cloudseven niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen.

Tot wanneer kan ik het product retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door uw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk of per e-mail) op de hoogte stellen. Tenzij Cloudseven aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
1. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

  1. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;

3.Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

  1. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;

Hoe moet ik een product retourneren?

Wanneer u één of meerdere producten wilt retourneren kunt u hiervoor de verpakking gebruiken waarin u de bestelling ontvangen hebt. Vervolgens kunt u deze adresseren aan Cloudseven en het pakketje bij het postkantoor bij u in de buurt afgeven.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Klik hier voor het retourformulier ›

Klachtenafhandeling

Bij Cloudseven draait alles om tevreden klanten, mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met onze service verzoeken wij u uw klacht te mailen naar recharge@cloudsevenstudio.com. Bij Cloudseven streven we ernaar om ingediende klachten binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Cloudseven binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

reserveer mijn relaxmoment
Koop cadeaubon