Icoone

“You’re not selfish
for wanted to be treated well”

icoone® BEAUTY is hét vooruitstrevende systeem op het gebied van mechanische bindweefselmassage.

De gepatenteerde Roboderm® technologie is uniek door de nieuwste generatie, onafhankelijke gemotoriseerde rollers. In de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuümtrekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het bindweefsel netwerk.  Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid.

Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 1180 microstimulaties per dm2, dat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts als achterwaarts roteren.

Deze unieke bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding van je huid, wat ervoor zorgt dat je huid verstevigt. Onderliggend weefsel wordt extra gestimuleerd, waardoor organen actief worden en eventuele blokkades zullen verdwijnen. Door deze stimulatie aan de oppervlakte krijg je direct effect. Wil je echt een stevigere huid? Dan is een bindweefselmassage via ons icoone BEAUTY systeem echt iets voor jou.

Een icoone bindweefselmassage duurt 60 minuten.


  • reserveer mijn relaxmoment
    Koop cadeaubon