Valentijnscadeau bij CloudSeven

Valentijnscadeau

voor hem en haar

Valentijnsdag is weer in zicht! Een dag waarop we de liefde vieren en het tijd is om je partner extra in de watten te leggen. Een leuk cadeau mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor je partner? Wij geven je de beste tips!

Cadeautips

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een leuk, origineel valentijnscadeau te vinden. Ga je meestal voor bloemen, chocola of een etentje? Gooi het dit jaar eens over een andere boeg! Geef je partner een momentje voor zichzelf cadeau. Een moment van selfcare, ontspanning en rust. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon en je wederhelft voelt zich weer als herboren!

Maar wat voor selfcare is leuk om cadeau te doen? Geen zorgen, ons team van specialisten heeft mooie cadeaus voor je samengesteld zodat je het niet zelf bij elkaar hoeft te zoeken. Kies uit een van onze Valentines pakketten en verras je partner. Van selfcare producten tot aan ontspannende behandelingen: je partner gaat gegarandeerd ontspannen.

Love is in the air

Ontdek onze Valentijnspakketten

Cadeaubon

Keuzestress? Dan is onze cadeaubon het ultieme cadeau! Je partner kan zelf zijn of haar favoriete behandeling kiezen. Zet een bedrag op de cadeaubon en laat het weten als je er een kaartje bij wilt schrijven. De cadeaubon is geldig voor al onze services. Van massages, tot aan gezichtsbehandelingen of een ontspannende floatsessie bij onze studio in Vught!

 10,00 150,00

Ga voor een cadeaubon en laat je partner zelf zijn of haar favoriete behandeling kiezen!

reserveer mijn relaxmoment
Koop cadeaubon