Massage Den Bosch

 Reserveer jouw relaxmoment in omgeving Den Bosch

Bij Cloudseven Studio kun je dagelijks terecht voor heerlijke massages, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. Al onze massages worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten. Ben jij wel toe aan een moment voor jezelf om te ontstressen, voor lossere spieren of om jezelf te verwennen met een zwangerschapsmassage? Reserveer jouw massage eenvoudig online bij Cloudseven Studio! Dankzij onze centrale locatie lig je vanuit Den Bosch in een mum van tijd op één van onze massagetafels te genieten van een ontspannende massage.

Onze massages

Maak kennis met onze diverse massages en boek de massage die het beste bij jou past op dit moment. Wij bieden de volgende massages aan:

  • Ontspanningsmassage
  • Hoofdmassage
  • Sportmassage
  • Voetreflexmassage
  • Pro sleep massage
  • Zwangerschapsmassage

Massage Den Bosch

Heb jij jouw momentje me-time gepland? Een massage in Den Bosch en omgeving is altijd een goed idee! Bij Cloudseven Studio garanderen we dat je je weer als herboren voelt als je de deur uitloopt. Wil je juist iemand verrassen met een massage? Wij kunnen ons geen beter cadeau bedenken dan een heerlijk relaxmoment voor jouw vriend, vriendin of familie die het goed kan gebruiken. Je kunt bij ons een cadeaubon kopen vanaf € 10,-. De cadeaubon wordt fysiek naar jou of direct naar de ontvanger gestuurd en desgewenst kun je er een persoonlijk kaartje aan toevoegen.

Combineer je massage

Ben je nog niet voldoende ontspannen na een massage? Ga dan voor een volledige spa dag! Boek voor of na jouw massage een floatsessie of een gezichtsmassage om jouw dag compleet te maken. En heb je die avond nog een feestje? Dan kun je meteen je nagels voorzien van een nieuw kleurtje bij onze nailbar. Bekijk ons volledige aanbod en geniet binnenkort van een heerlijke dag die helemaal in het teken van ontspanning staat.

reserveer mijn relaxmoment
Koop cadeaubon