Massage

Bij Cloudseven bieden we diverse massages perfect afgestemd op jouw specifieke wensen. Want in de hectiek van alle dag vergeten we vaak even te ontspannen. Maar juist op die momenten is het extra belangrijk om even een momentje voor jezelf te nemen met een heerlijke massage in Vught. We presenteren je graag onze diverse massages:

Ontspanningsmassage

Ervaar pure ontspanning en rust tijdens een ontspanningsmassage bij Cloudseven. Een klassieke ontspanningsmassage staat in het teken van aandacht voor jezelf. Een moment van rust. Tijdens een ontspanningsmassage wordt je lichaam zacht gemasseerd en je spieren soepel gemaakt middels verschillende druktechnieken, de doorbloeding in je lichaam wordt gestimuleerd waardoor stress en spanning langzaam verdwijnt. Door goed voor jezelf te zorgen en je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage te gunnen, merk je al snel dat je er ook iets voor terug krijgt. Spieren voelen soepeler aan, stress vermindert en je krijgt meer energie. Even een moment voor jezelf? Dan is een ontspanningsmassage echt iets voor jou.

Je kunt kiezen uit een refresh massage van 25 minuten, een relax massage van 55 minuten of een recharge massage van 85 minuten. Voorafgaand aan je behandeling kun je aangeven waar je de focus wilt leggen en welke specifieke gebieden wat extra aandacht verdienen.

Hoofdmassage

Stress en spanning zorgen vaak voor lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn. Een hoofdmassage helpt je ontspannen en zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen. Omdat je hoofd het centrum is van je zenuwstelsel zorgt een hoofdmassage ervoor dat het zenuwstelsel tot rust komt. Veel last van hoofdpijn? Dan is een hoofdmassage echt iets voor jou. Deze massage is inclusief gezicht en decolleté.

Een hoofdmassage duurt 25 minuten.

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam in hoog tempo en kun je last krijgen van ongemakken. Een zwangerschapsmassage kan deze klachten verminderen. Je ervaart de zwangerschapsmassage als een zachte massage die vooral gericht is op de delen waar je meer ongemakken van kunt hebben zoals je rug, schouders, nek en voeten. Onze masseuse ontwijkt daarbij je buik en de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Het masseren van de buik kan tijdens je zwangerschap namelijk gevoelig zijn. Wel besteedt ze eventueel aandacht aan je benen. Die kunnen tijdens je zwangerschap sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een zwangerschapsmassage vermindert deze klachten.

Een zwangerschapsmassage duurt 25 of 55 minuten en is te boeken vanaf 12 weken zwangerschap.

Pro sleep massage

Een innovatieve massage welke gebaseerd is op drie verschillende sensorische zintuigen. Deze behandeling zorgt voor diepe ontspanning, een betere slaap en sneller herstel van een jetlag. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity Sound, de terugkerende massagetechnieken én het gebruik van zachte borstels brengen lichaam en geest op een kalme wijze in een rustige en vredige toestand. Deze behandeling wordt speciaal aanbevolen aan mensen die last hebben van stress en slaapproblemen en zich niet kunnen ontspannen. De Pro sleep massage zorgt voor mentale kalmte en een gevoel van absolute ontspanning en bevordert rust en een diepe slaap. Na afloop heb je tevens een gehydrateerde en zijdezachte huid. Het hele lichaam (voor- en achterkant) wordt gemasseerd.

De Pro sleep massage duurt 75 minuten.

Tranquillity scrub ritueel

Een uitzonderlijke, intense reinigende aromatherapeutische body scrub massagebehandeling, welke zorgt voor een plezierige celvernieuwing, een afname van tekenen van vermoeidheid en onregelmatigheden op het huidweefsel. 

Voordelen van deze behandeling:

  • Verlicht mentale en fyieke vermoeidheid
  • Stimuleert spierverlichting
  • Verbetert de lichaamshouding
  • De huid wordt weer stralend, intens en gehydrateerd

Het hele lichaam (voor- en achterkant) wordt gemasseerd. De Tranquillity scrub ritueel duurt 75 minuten.

Massage Vught

Heb jij een massage gevonden die helemaal past bij jouw wensen? Boek direct en kom langs voor een massage in Vught bij Cloudseven Studio. Dankzij onze centrale locatie aan de Helvoirtseweg zijn we goed bereikbaar voor een massage in omgeving Eindhoven, Den Bosch en Vught. Een extra moment van ontspanning nodig? Kies voor een massage én gezichtsbehandeling of floatsessie!

reserveer mijn relaxmoment
Koop cadeaubon