Massage

Bij CloudSeven bieden we diverse massages perfect afgestemd op jouw specifieke wensen. Want in de hectiek van alle dag vergeten we vaak even te ontspannen. Maar juist op die momenten is het extra belangrijk om even een momentje voor jezelf te nemen met een heerlijke massage in Vught. We presenteren je graag onze diverse massages:

Ontspanningsmassage

Ervaar pure ontspanning en rust tijdens een ontspanningsmassage bij CloudSeven. Een klassieke ontspanningsmassage staat in het teken van aandacht voor jezelf. Een moment van rust. Tijdens een ontspanningsmassage wordt je lichaam zacht gemasseerd en je spieren soepel gemaakt middels verschillende druktechnieken, de doorbloeding in je lichaam wordt gestimuleerd waardoor stress en spanning langzaam verdwijnt. Door goed voor jezelf te zorgen en je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage te gunnen, merk je al snel dat je er ook iets voor terug krijgt. Spieren voelen soepeler aan, stress vermindert en je krijgt meer energie. Even een moment voor jezelf? Dan is een ontspanningsmassage echt iets voor jou.

Direct je massage boeken? Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage van 30, 60 of 90 minuten.

Hoofdmassage

Stress en spanning zorgen vaak voor lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn. Een hoofdmassage helpt je ontspannen en zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen. Omdat je hoofd het centrum is van je zenuwstelsel zorgt een hoofdmassage ervoor dat het zenuwstelsel tot rust komt. Veel last van hoofdpijn? Dan is een hoofdmassage echt iets voor jou.

Een hoofdmassage duurt 30 minuten.

Nek-, schouder-, rugmassage

Heb je een zittend beroep of reis je veel in de auto? Dan kun je snel last krijgen van een vastzettende nek, rug of schouders. Een nek-, schouder-, rugmassage verbetert je lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Het werkt ook uitstekend tegen hoofdpijn gerelateerde klachten.

Heb je vaak last van een vastzittende nek of schouders? Dan is een nek-, schouder- rugmassage echt iets voor jou.

Een nek-, schouder-, rugmassage duurt 60 minuten.

Sportmassage

Een sportmassage is een medisch, functionele massage die je als sporter helpt om je spieren in goede conditie te houden. Tijdens de massage wordt je doorbloeding verhoogd, waardoor afvalstoffen sneller door je lichaam worden afgevoerd en het herstel van je spieren wordt versneld. Tijdens deze sportmassage worden je rug, benen (voor en achterkant) en zo nodig ook je armen en hoofd gemasseerd. Wij besteden vooral aandacht aan de gebieden waar jij last van hebt. Een fanatieke sporter of chronisch last van je spieren op specifieke plaatsen? Dan is een sportmassage echt iets voor jou.

Een sportmassage duurt 60 minuten

Voetreflexmassage

Tijdens een voetreflexmassage wordt het zelf-genezend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt, dan zie je dat terug in je voeten. Tijdens een voetreflexmassage worden de voeten gemasseerd, afvalstoffen afgevoerd en emoties en geestelijke spanningen verwerkt en losgelaten. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd en je lichaam krijgt weer nieuwe energie.

 

Een gezonder lichaam? Dan is een voetreflexmassage echt iets voor jou. Een voetreflexmassage is mogelijk in zowel 30 als 60 minuten.

Waarom kiezen voor een voetreflex massage? Een voetmassage draagt bij aan:

  • ontspannen en ontstressen
  • verbetert de doorbloeding
  • makkelijker en sneller afvoeren van afvalstoffen
  • verminderen van klachten, zoals hoofdpijn, spijsverteringsklachten, hormoonhuishouding, ademhalingsstelsel, vermoeidheid, stress en spanning
  • voorkomen van klachten

Pro sleep massage

Een innovatieve massage welke gebaseerd is op drie verschillende sensorische zintuigen. Deze behandeling zorgt voor diepe ontspanning, een betere slaap en sneller herstel van een jetlag. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity Sound, de terugkerende massagetechnieken én het gebruik van zachte borstels brengen lichaam en geest op een kalme wijze in een rustige en vredige toestand. Deze behandeling wordt speciaal aanbevolen aan mensen die last hebben van stress en slaapproblemen en zich niet kunnen ontspannen. De Pro Sleep massage zorgt voor mentale kalmte en een gevoel van absolute ontspanning en bevordert rust en een diepe slaap. Na afloop heb je tevens een gehydrateerde en zijdezachte huid.

De Pro sleepmassage duurt 60 minuten

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam in hoog tempo en kun je last krijgen van ongemakken. Een zwangerschapsmassage kan deze klachten verminderen. Je ervaart de zwangerschapsmassage als een zachte massage die vooral gericht is op de delen waar je meer ongemakken van kunt hebben zoals je rug, schouders, nek en voeten. Onze masseuse ontwijkt daarbij je buik en de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Het masseren van de buik kan tijdens je zwangerschap namelijk gevoelig zijn. Wel besteedt ze eventueel aandacht aan je benen. Die kunnen tijdens je zwangerschap sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een zwangerschapsmassage vermindert deze klachten.

Een zwangerschapsmassage duurt 30 minuten

Massage Vught

Heb jij een massage gevonden die helemaal past bij jouw wensen? Boek direct en kom langs voor een massage in Vught bij CloudSeven Studio. Dankzij onze centrale locatie aan de Helvoirtseweg zijn we goed bereikbaar voor een massage in omgeving Eindhoven, Den Bosch en Vught. Een extra moment van ontspanning nodig? Kies voor een massage én gezichtsbehandeling of floatsessie!

reserveer mijn relaxmoment
Koop cadeaubon