Spray tan

Spray tan

Spray tan treatments

-- Op dit moment kunnen we geen spray tan aanbieden, maar we kijken ernaar uit om deze service binnenkort weer tot je beschikking te stellen. Bedankt voor je geduld en begrip. --

Wil je graag mooie bruine benen onder je rokje, in plaats van witte melkflessen? Of heb je een feestje of bruiloft? Met een kleurtje zie je er meteen egaal en gezond uit! Maar wil je niet in de zon liggen? Dat begrijpen we. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van zonnen. Niet alleen versnelt hierdoor het verouderingsproces van de huid, het verhoogt ook het risico op bepaalde soorten kanker.

Een spray tan is de ideale oplossing! Een mooie, egale bruine teint op een veilige manier! Wij werken voor onze spray tan treatments uitsluitend met het merk Eco Tan By Sonya. Deze spray is 100% natuurlijk, vegan, organic gecertificeerd en non-toxisch. En vanzelfsprekend niet op dieren getest.

Wat is spray tan?

Een spray tan is bruin worden zonder zon en wordt steeds populairder. Door een emulsie van dihydroxacetone (DHA) met een airbrush op de huid te vernevelen krijg je een mooie, egale bruine teint. Het hoofdbestanddeel DHA is een koolhydraat dat wordt gewonnen uit suikerbieten en suikerriet. Deze werkzame stof reageert op eiwitten en aminozuren die zich bevinden in de bovenste huidlaag. Dit veroorzaakt een reactie, waardoor je huid bruin verkleurt, wat niet te onderscheiden is van een natuurlijke bruining van de huid. Spray tanning verandert niet je eigen huidskleur, slechts de bovenste huidcellen van de huid verkleuren. Hoe hoger het percentage DHA, hoe donkerder de tijdelijke teint.

Voordelen van een spray-tan van Eco tan by Sonya:

 • De Eco Tan By Sonya is verzorgend voor de huid.
 • De kleur blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen zichtbaar.
 • Een spray-tan vervaagt geleidelijk.
 • Je kunt nog steeds bruin(er) worden in de zon.
 • Het vervaagt tijdelijk oneffenheden, cellulitis, striae en zichtbare adertjes.
 • Het hele jaar door een stralende teint!

Zo zorg je voor het beste resultaat:

 • Scrub de huid 24 uur vóór de spray tan sessie met de Himalaya Salt Scrub van Eco Sonya. Gebruik je een andere scrub? Zorg er dan voor dat deze olievrij is.
 • Scheren, waxen en epileren kan tot 8 uur vóór de spray tan sessie.
 • Draag op de dag van de spray tan loszittende, donkere kleding en ondergoed.
 • Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht. Mascara kan eventueel blijven zitten.
 • Wij raden het af om op de dag van de sessie bodylotion, dagcrème, parfum en deodorant te gebruiken.
 • De inwerktijd van de tan bedraagt 2 tot 6 uur. Stel sporten, zwemmen en douchen daarom even uit.

Tip! Plan ruim van tevoren een sessie in, zodat je weet hoe een spray tan er op jouw huid uit zal zien. Zo kom je op je belangrijke dag niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Spray tan in omgeving Vught

Wil jij graag een egale en bruine teint? Kom langs voor een spray tan in Vught bij Cloudseven Studio! Dankzij onze centrale locatie aan de Helvoirtseweg, zijn wij ook goed bereikbaar voor een spray tan in omgeving Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg.

Spray tan Den Bosch

Wil jij een mooi kleurtje voor een event, vakantie of gewoon omdat het kan? Binnen slechts 10 minuten ben je met het OV of de auto bij Cloudseven Studio voor een spray tan. Of geniet van de buitenlucht en sta binnen 20 minuten met de fiets bij ons op de stoep.

Spray tan Eindhoven

Ook vanuit Eindhoven ben je in no-time bij Cloudseven Studio. Voor een lekker kleurtje is een half uurtje rijden helemaal de moeite waard!

Spray tan Tilburg

Woon je in Tilburg? Stap de auto in en binnen 25 minuten sta je bij ons voor de deur. Tot snel bij Cloudseven Studio!

reserveer mijn relaxmoment
Koop cadeaubon